Inför anmälan

Varför finns det inget företag i närheten där jag bor?
Vi har inte fått kontakt med företag i alla städer i Sverige men jobbar ständigt med att nå ut till fler. Om vi inte är representerade i någon ort nära er så kan ni skicka ett mail till oss så kanske vi vid stort intresse kan hitta ett.

Kan jag få gå med min kompis?
Om ni är fler som vill gå tillsammans så är det bäst att ni gör en kompisanmälan. Ni får då gå tillsammans i mån av plats. Observera att ni bara ska göra EN anmälan tillsammans.

Kan jag som lärare anmäla en klass?
Det går jättebra. Det är dock viktigt att ni inte anmäler för många tjejer då det innebär att ni tar upp tomma platser från andra som vill till samma företag. Det är bra att meddela hur ni vill dela upp gruppen om ni inte får plats med alla på samma företag. Kontaktpersonen får ett dokument skickat till den emailadress som anges i anmälan, där deltagarnas uppgifter samlas in.

Kan jag anmäla mig till ett företag som står som fullt?
Det går att anmäla sig till ett företag som inte har några platser kvar men chansen att få en plats är liten i och med anmälan är bindande.

Får jag åka till en annan stad än den jag bor i?
Absolut! I anmälan kan du välja vilket län som önskas. Om du vill välja företag från olika län kan du skriva dessa önskemål i övriga kommentarer i slutet av anmälan.

Efter anmälan

När får jag bekräftelse på att jag har fått en plats?
Vi skickar in löpande i och med att anmälan kommer in. Du kommer att få veta i god tid vilket företag du har fått en plats på men om du inte har fått höra något inom en vecka kan ni kontakta målgruppsansvariga. Om vi inte kan hitta ett företag bland dina val kommer vi att kontakta dig.

Min kompis har fått bekräftelse men inte jag.
Matchningen sker löpande och vi kan tyvärr inte säga exakt när mailet skickas ut till er.

Vad händer om jag blir sjuk?
Om du blir sjuk vill vi att ni kontaktar målgruppsansvariga på karin@igeday.com eller malin@igeday.com så att vi kan ge platsen till någon annan som står på väntelista.

Hur gör man med resor och mat?
Det är eget ansvar att ta sig till företaget om de inte meddelar något annat. Vissa företag bjuder på mat eller fika, även den informationen lämnar företaget ut till de tjejer som ska besöka dem.

Tider och agenda för dagen
Mer information än det som finns angivet i företagsinformationen kommer du att få från det företag du ska besöka. Det kan dröja lite eftersom att sista matchningarna görs 9:e mars.

Vad kommer jag att få göra hos företaget?
Alla företag har olika aktiviteter inplanerade för IGEday 2018 som ska spegla vad ingenjörer sysslar med. Vad du får göra under dagen beror helt på vilket företag du har valt.