Inför anmälan

Varför finns det inget företag i närheten där jag bor?
Vi har inte fått kontakt med företag i alla städer i Sverige men jobbar ständigt med att nå ut till fler. Om ni mailar till.oss så vet vi att intresset finns till nästa år. På så sätt kan vi försöka hitta företag nära er i framtiden

Kan jag få gå med min kompis?
Om ni är fler som vill gå tillsammans så är det bäst att ni gör en kompisanmälan. Ni får då gå tillsammans i mån av plats. Observera att ni bara ska göra EN anmälan tillsammans.

Kan jag som lärare anmäla en klass?
Det går jättebra. Det är dock viktigt att ni inte anmäler för många tjejer då det innebär att ni tar upp tomma platser från andra som vill till samma företag. Det är bra att meddela hur ni vill dela upp gruppen om ni inte får plats med alla på samma företag. Kontaktpersonen får ett dokument skickat till den emailadress som anges i anmälan, där deltagarnas uppgifter samlas in.

Varför måste jag lämna samtycke till att ni samlar in personuppgifter?
Vi måste enligt personuppgiftslagen (PUL) få ett godkännande att samla in personuppgifter, där namn är inkluderat. Om deltagaren är yngre än 13 år måste målsman även skicka in ett påskrivet samtycke till oss. Detta är något som skickas med i bekräftelsen.

Kan jag anmäla mig till ett företag som står som fullt?
Det går att anmäla sig till ett företag som inte har några platser kvar men chansen att få en plats är liten i och med anmälan är bindande.

Får jag åka till en annan stad än den jag bor i?
Absolut! I anmälan kan du välja vilket län som önskas. Om du vill välja företag från olika län kan du skriva dessa önskemål i övriga kommentarer i slutet av anmälan.

Efter anmälan

När får jag bekräftelse på att jag har fått en plats?
Vi skickar bekräftelser löpande i och med att anmälan kommer in. Om vi inte kan hitta ett företag bland dina val kommer vi att kontakta dig. Vi skickar mailet till den adress som du angivit i anmälan och i vissa fall hamnar bekräftelsen i skräpposten. Vi ber er därför hålla koll på er skräppostlåda.

Min kompis har fått bekräftelse men inte jag.
Matchningen sker löpande och vi kan tyvärr inte säga exakt när mailet skickas ut till er.

Jag har fått en bekräftelse, vad händer nu?
Du måste bekräfta att du har sett informationen genom att svara på mailet vi skickat. Mer detaljerad information om dagen skickar företaget ut.

Varför har jag blivit av med min plats?
Om vi inte får svar på den bekräftelse vi skickat ut så öppnar vi upp platsen för någon annan. Vi skickar då ut ett sista mail där vi meddelar att er plats inte längre finns kvar.

Vad händer om jag blir sjuk?
Om du blir sjuk vill vi att ni kontaktar målgruppsansvariga på karin@igeday.com eller malin@igeday.com så att vi kan ge platsen till någon annan som står på väntelista.

Hur gör man med resor och mat?
Det är eget ansvar att ta sig till företaget om de inte meddelar något annat. Vissa företag bjuder på mat eller fika, även den informationen lämnar företaget ut till de tjejer som ska besöka dem.

Tider och agenda för dagen
Mer information än det som finns angivet i företagsinformationen kommer du att få från det företag du ska besöka. Det kan dröja lite eftersom att sista matchningarna görs 9:e mars.

Vad kommer jag att få göra hos företaget?
Alla företag har olika aktiviteter inplanerade för IGEday 2018 som ska spegla vad ingenjörer sysslar med. Vad du får göra under dagen beror helt på vilket företag du har valt.