Integritetspolicy

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Uppgifterna som vi samlar in behandlas i enlighet med reglerna i artikel 6, punkt 1a i Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679, den s.k. “Dataskyddsförordningen”, där det står att man får behandla personuppgifter om någon har gett sitt samtycke.

Det är den ideella föreningen Womengineer, organisationsnummer 802472-6963, som är personuppgiftsansvarig.

Du kan alltid kontakta personuppgiftsansvarig på info@womengineer.org.

Den rättsliga grunden för Womengineer’s hantering av personuppgifter är att deltagaren, som måste ha fyllt 13 år då samtycke ges, har fyllt i sina egna personuppgifter och har gett sitt samtycke till hanteringen av dessa och till det ändamål som hanteringen avser. De efterfrågade uppgifterna är nödvändiga för deltagandet av IGEday 2019. Insamlingen av deltagarens personuppgifter sker i marknadsföringssyfte, i syfte att Womengineer ska kunna kontakta dig och i syfte att föra statistik vilka i vår målgrupp vi når ut till, gällande ålder och geografisk plats. Insamlingen av uppgifter till deltagarens anhörig görs i syfte att Womengineer eller företaget ska kunna kontakta denne vid behov. Mottagarna som kommer ta del av personuppgifterna är Womengineer och de företag som samarbetar med IGEday. Det är endast det företaget deltagaren bokat sitt besök hos som kommer få tillgång till deltagarens uppgifter,

Deltagaren har alltid rätt att ta tillbaka sitt samtycke genom att kontakta personuppgiftsansvarig på Womengineer, info@womengineer.org, och berätta att deltagaren inte längre samtycker. Deltagaren har också rätt att begära att få tillgång till information om de personuppgifter Womengineer hanterar som avser deltagaren och att få ut uppgifterna. Deltagaren kan också begära att Womengineer rättar, ändrar eller raderar uppgifter som berör deltagaren. Deltagaren har rätt att inge klagomål till Datainspektionen om Womengineers behandling av deltagarens personuppgifter, t.ex. om deltagaren upplever att något inte har gått rätt till.

Vi ämnar att spara deltagarens personuppgifter till slutet av 2019 och uppgifterna lämnade om närmast anhörig kommer raderas efter IGEday 2019.

Har du några övriga frågor gällande behandlingen av personuppgifter, eller någon annan fråga, kan du maila oss på info@womengineer.org.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]