Vad kommer egentligen hända på IGEday??

I onsdags hade vi en introdag med alla företagen! Vi fick besök av Karin Nygårds, svenskläraren som satt programmering på schemat, och Ulrika Sultan, som utbildar lärare inom teknik, och teknikpysslar med unga tjejer och killar på KomTek! Tillsammans med dem och företagen diskuterades och delades det idéer högt och lågt om aktiviteterna under IGEday. Nyfiken på vad som kommer hända ute på företagen den 20 Februari? Här är några ledtrådar!

MTGx, som är mediekoncernen Modern Times Groups digitala del, är mitt uppe i förberedelserna inför OS! Kanske får ni en titt i studion, tycka till om hur man kan göra webb-TV bättre, och alldeles säkert får ni ett snack med ingenjörerna som är grunden i MTGx verksamhet!

Ericsson är en svensk stolthet som sett till att Sverige alltid varit först och bäst när det gäller bredband, mobilt internet och mycket mer! De planerar en tur i sin studio där ni kan få tjuvkika på framtiden inom nätverk. Dessutom snackas det om att de tjejer som besöker Ericsson får en egen ingenjör att luncha med och chansen att ställa alla tänkbara frågor!

Detta är bara ett smakprov, alla företagen har spännande planer på gång. Läs mer om företagen här, och håll koll på bloggen för fler ledtrådar.

Ps. Nämnde vi att anmälningsportalen har öppnat? Det är först till kvarn som gäller, så kolla vilket företag som intresserar dig och anmäl dig nu!

Bildregn från introdagen

1364

 

 

February 2, 2014